Thursday, 16 August 2012

# 11 secebis kenangan

 assalamulaikum semua ^^



agak lama dah tak update status blog ni,,,bukan malas,cuma kekangan masa yang melapau,sebab aku sedang mefokuskan diri untuk spm,,nak jadi seorang md bersama FADHIL FIRDAUS,ANITH SYAHIRAH,SITI NUR SAKINAH  dan lain lain lagi yang tak tersebut,,hehe..doakan saya tau!



by the way,banyak benda berlaku sepanjang ramadhan nih,,suka duka hidup di bumi selandar yang tercinta,,banyak air mata tumpah ke bumi,banyak tawa dikongsi bersama,semangat setiakawan diuji,dan macam macam lagi.



terima kasih kalian,kenangan kenangan tu takkan luput dari kenangan.



kenangam terawih 20 rakaat bersama budak aliran agama,,sayu tak terkata.



kenangan lebah buat sarang kat aspuri,,takkan dilupa.



kenangan malam itu.walaupun pahit,tapi ianya manis satu hari nanti.



kenangan bersama ahli group study,keluarga baru dalam hidup seorang faem,,HAZIQAH,BADAK,SHIRO,RAZI,,,,,



kenangan berbuka puasa tepi longkang,,takkan dilupa,,,



kenangan main mercun bersama,,,



dan macam macam lagi,,,


dear batch 0812,



thanks a lot,




   
                                           ~20 julai 2012,aeon bandaraya melaka






       
                                         
                                          ~nose outlet,aeon bandaraya melaka
                                     




~ v rhazes 2012 ; the family







                                              ~the immersion project with mozac



for these great mrmoirs of mine ^^


love,

dr emalin ^^